Berrie_van_mier » Specials » Opslag goederen
Informatief en mogelijk interessant!

Goederenopslag , een oplossing voor tijdelijk ruimtegebrek

We hebben allemaal wel eens last van ruimtegebrek. Als dit tijdelijk is, tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing, is goederenopslag bij een gespecialiseerd bedrijf misschien een optie.

Goederenopslag

Wie kent niet het probleem van uitpuilende kasten, een overvolle zolder of een schuur waar de fietsen zelfs niet meer in passen?

Als u met dit probleem worstelt kunt u besluiten een gedeelte ervan weg te doen. Maar veel mensen willen of kunnen van een aantal zaken geen afstand doen, al is het maar vanwege de nostalgische waarde. Ook kan het voorkomen dat u veel seizoensgebonden spullen heeft zoals bijvoorbeeld watersportartikelen voor de zomer en skispullen of autobanden specifiek voor de winter.

Hoe dan ook, soms is het handig om tijdelijk een extra plek te hebben voor al uw persoonlijke spullen. Goederenopslagbedrijven bieden u dan een helpende hand met units in allerlei groottes die u kunt huren. Deze zijn gelegen in goed afgesloten en verwarmde ruimtes. Met de gehanteerde ruime openingstijden, kunt u bijna altijd bij uw spullen terecht.

Ook is het tegenwoordig mogelijk om een aanhanger met een mobiele box van 12 m3 voor de deur te laten plaatsen. Nadat u deze ingeruimd heeft, wordt de box naar de stalling gebracht totdat u de spullen weer nodig heeft. U hoeft dus alleen maar in te pakken en op het moment dat u het wenst, weer uit te pakken.

Bij onderstaande artikelen worden een aantal mogelijkheden en werkwijzen van opslagbedrijven besproken. Wie weet zit er voor u het juiste bedrijf bij.

Shurgard, stalling en/of tijdelijke opslag van uw inboedel

Als u op zoek bent naar een, al dan niet tijdelijke opslagmogelijkheid van uw interieur of andere goederen, kunt u bij Shurgard prima terecht. Met 39 vestigingen in Nederland, zit er vermoedelijk ook…

Allsafe voor veilige en tijdelijke opslag van al uw goederen

Allsafe is een goederenopslagbedrijf met vele vestigingen, waar u uw goederen schoon, veilig en onder goede condities kunt opslaan. Wat er allemaal nog meer mogelijk is bij Allsafe Mini Opslag, vindt…
Gepubliceerd door Berrie_van_mier op 16-02-2010. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!